Arbeidsvoorwaarden

Zoals je hebt kunnen lezen, verwachten we wel het een en ander van onze medewerkers. Daar mag dan ook best wat tegenover staan. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ. Prima geregeld dus. Maar hier kunnen we het verschil voor jou niet maken, deze arbeidsvoorwaarden staan nu eenmaal vast. Wel hebben we nog een aantal extra voorzieningen en arbeidsvoorwaarden aan het pakket toegevoegd. Hierbij kun je denken aan een eindejaarsuitkering en collectieve verzekeringen, maar ook aan een gunstige fietsregeling. Verder word je als medewerker opgenomen in het PFZW Pensioenfonds. Ook parttime werken is in de meeste functies mogelijk.

Arbeidsvoorwaarden naar jouw wensen

We werken met het Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden. Dit betekent dat je 'bronnen' (geld of uren) kunt ruilen voor 'doelen'. De 'doelen' zijn het fietsplan, extra pensioen, levensloopregeling, verlof (ver)kopen, extra vergoeding voor studiekosten, reiskostenvergoeding, contributie voor vakbond/beroepsvereniging en tijdsparen. Je past je arbeidsvoorwaardenpakket zo dus aan jouw wensen aan. Het biedt je de mogelijkheid om je netto inkomen te verbeteren, werk en privé beter te combineren, te sparen of fiscale faciliteiten en regelingen maximaal te benutten.

Maar

Waarmee we als werkgever écht het verschil kunnen en willen maken, zijn onze opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, de mogelijkheid om mee te denken en bouwen aan onze organisatie en de spanning en complexiteit van het werken in de verslavingspsychiatrie.