Maak naam als stagiair

In een organisatie waar de focus op ontwikkeling ligt, mogen (afstudeer)stageplaatsen natuurlijk niet ontbreken. In een stage bij Antes krijg je de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen, zodat je er straks helemaal klaar voor bent om de arbeidsmarkt te betreden. 

Jaarlijks verwelkomen we dan ook vele stagiairs. Hieronder staat een aantal voorbeelden van opleidingen waarvoor regelmatig stageplaatsen beschikbaar zijn:

  • Verpleegkunde (niveau 4 en 5)
  • Medewerker Maatschappelijke Zorg (niveau 4)
  • Social Work (niveau 5)
  • WO Psychologie

Je kijkt en werkt mee, zodat je belangrijke praktijkervaring opdoet en/of je schrijft bij ons je scriptie. Ook als stagiair kun je bij ons dus naam maken!

Een eigen werkbegeleider

Tijdens je stage- of afstudeerperiode krijg je op de afdeling een 'werkbegeleider'. Deze werkbegeleider zal je begeleiden en beoordelen en zorgt ervoor dat zowel jij als Antes de stage met een goed gevoel afsluiten. En wie weet… Misschien bevalt het beiden wel zo goed, dat je meteen bij ons aan de slag kunt na je opleiding. Dat zou geen uitzondering zijn! 

Praktijk stageplaatsen februari 2018

In februari 2018 starten de nieuwe stagiaires binnen Antes. De stageplaatsen die wij momenteel in beeld hebben zijn gecommuniceerd naar de bij ons aangesloten opleidingsinstituten.

De afdeling Recruitment gaat deze maand beginnen met het verdelen van de stagiaires over de beschikbare stageplaatsen. Dit betekent dat wij geen beschikbare stageplaatsen meer hebben voor de startperiode februari 2018. Solliciteren voor deze periode is daarom niet meer mogelijk.

Houd onze website in de gaten voor de stageplaatsen die in september 2018 van start gaan!

Met vriendelijke groet,

Recruitment