Maak naam als stagiair

In een organisatie waar de focus op ontwikkeling ligt, mogen (afstudeer)stageplaatsen natuurlijk niet ontbreken. In een stage bij Antes krijg je de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen, zodat je er straks helemaal klaar voor bent om de arbeidsmarkt te betreden. 

Jaarlijks verwelkomen we dan ook vele stagiairs. Hieronder staat een aantal voorbeelden van opleidingen waarvoor regelmatig stageplaatsen beschikbaar zijn:

  • Verpleegkunde (niveau 4 en 5)
  • Medewerker Maatschappelijke Zorg (niveau 4)
  • Social Work (niveau 5)
  • WO Psychologie

Je kijkt en werkt mee, zodat je belangrijke praktijkervaring opdoet en/of je schrijft bij ons je scriptie. Ook als stagiair kun je bij ons dus naam maken!

Een eigen werkbegeleider

Tijdens je stage- of afstudeerperiode krijg je op de afdeling een 'werkbegeleider'. Deze werkbegeleider zal je begeleiden en beoordelen en zorgt ervoor dat zowel jij als Antes de stage met een goed gevoel afsluiten. En wie weet… Misschien bevalt het beiden wel zo goed, dat je meteen bij ons aan de slag kunt na je opleiding. Dat zou geen uitzondering zijn!

Reageren?

Onze stageplekken voor verpleegkunde, verzorging en agoog zijn gereserveerd voor studenten van bepaalde opleidingsinstellingen. Antes organiseert met deze instellingen twee keer per jaar de instroom op de stageplaatsen. Studenten kunnen informeren bij de stagecoördinatoren van de opleiding welke plekken er beschikbaar komen voor de komende periode. Hiervoor werken wij samen met het ROC Albeda, ROC Zadkine, Davinci College, Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Inholland. Overige stageplekken zullen wij kenbaar maken op ons vacatureoverzicht waar je direct kunt solliciteren op de beschikbare stageplek. Overige stageverzoeken kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. 

Stagevergoeding

Je stagevergoeding en andere stagevoorwaarden liggen vast in de CAO GGZ.